Please login/register to apply for this job.
7 sep 2018

Afstudeerstage Stagiair(e) marketing/verkoop, produkt: filosoferen met kinderen

WonderWhy – Door Sabine Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Functie omschrijving

Wil je ervaring opdoen in marketing-verkoop en heb je affiniteit met filosofie? Wij willen jou de mogelijkheid geven onze producten en trainingen uit te breiden naar nieuwe markten en afnemers.
Wij zijn WonderWhy en wij zijn de toekomst. We zetten ons in voor een betere wereld en doen dat door te filosoferen met kinderen en jongeren, mensenrechtendialogen te voeren, trainingen te geven aan verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn onze andere projecten allemaal op een of andere manier verbonden met het filosoferen. Bekijk onze website.
Wij zoeken parttime: een gemotiveerd en enthousiast persoon die zich comfortabel voelt binnen het domein van de filosofie en tegelijkertijd oog heeft voor de zakelijke kant ervan.
Wat moet er gedaan worden: een SWOT-analyse van de markt en onze onderneming, het opzetten en uitvoeren van een verkoopplan, waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne communicatiemiddelen, het creatief meedenken over nieuwe mogelijkheden die het flexibele bedrijf biedt.
Wij bieden: een uitdagende omgeving met grote onderlinge betrokkenheid en directe invloed op de implementatie van je eigen plannen. Veel vrijheid om je stage vorm te geven. We werken vanuit Freedomlab Amsterdam.
Looptijd: 3-6 maanden.

Indicatie salaris: nog overeen te komen

Stageperiode (van - tot): 3-6 mnd

Minimaal opleidingsniveau:

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Marketing/PR/Communicatie. Stagesoorten: Afstudeerstage. Stage zoekwoorden: filosoferen met kinderen en marketing. Opleidingsniveaus: HBO.

Stage blijft online.

3162 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature