LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
7 aug 2018

Meewerk- of meeloopstage Stagiaire communicatie en research

Academica Business College – Door info@academicabusiness.college Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Functie omschrijving

Academica Business College zoekt voor haar kantoor in Amsterdam een enthousiaste stagiaire die verstand heeft van communicatie in de context van het toegankelijk maken van onderzoeksresultaten en in een digitale vormgeving. Daarnaast vragen wij een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. We zoeken iemand uit de regio Amsterdam.

Academica Business College is onderdeel van de internationale CBE GROUP en werkt met haar leergangen en masters in meerdere sectoren, maar voornamelijk voor het onderwijs. Wij verzamelen o.a. gegevens over de effectiviteit van leiders in het onderwijs. Deze gegevens worden gebruikt om onze leiderschapstrainingen een wetenschappelijke basis te geven.

 

Vanuit onze organisatie worden regelmatig Webinars gemaakt. Wij willen deze webinars graag bundelen in een boekje. Dit boekje moet gevuld worden met de teksten uit de webinars en vormgegeven worden met de juiste illustraties. Daarnaast willen we graag een zgn. “White paper” schrijven over het onderzoek dat wij doen naar leiderschap. Naast deze opdrachten zijn er altijd andere interessante werkzaamheden in onze organisatie die opgepakt kunnen worden.

Indicatie salaris: €400,- bij full time aanstelling

Stageperiode (van - tot): september 2018 - februari 2019 later beginnen kan ook

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Marketing/PR/Communicatie Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage Stage zoekwoorden: communicatie, communiceren, Digitale vormgeving, schrijven en teksten Opleidingsniveaus: HBO

146 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *