LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
14 aug 2021

Meewerk- of meeloopstage Stagiair Recruitment

GrandVision Benelux – Door GrandVision Benelux Soesterberg, Utrecht, Nederland

Functie omschrijving

Binnen het Recruitmentteam hebben wij een mooie stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste student! Tijdens deze meewerkstage leer je de ins and outs van het Recruitment vak kennen in de dynamische wereld van de retail. Beter kun je jouw carrière niet starten!

Onze cultuurwaarden DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive? Wij leren je graag beter kennen!

DO – Be passionate, work hard and make it happen!

Het betreft een meewerkstage binnen het Recruitmentteam, waar je met jouw frisse blik mee mag werken aan de dagelijkse werkzaamheden die er liggen en waar je jouw theoretische kennis in de praktijk mag brengen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het recruitmentsysteem up-to-date houden en het beheren van de gezamenlijke recruitment mailbox;
  • Het voeren van telefonische intakes met kandidaten;
  • Zorgen voor een positieve candidate experience en meedenken hoe wij dit nog beter kunnen doen;
  • Het versturen van arbeidsvoorwaardenstellen en zorgen voor dossieroverdracht naar onze collega’s van HR Support;
  • Ondersteuning bieden bij Employer Branding campagnes;
  • Het organiseren en vertegenwoordigen van GrandVision Benelux op wervingsevents.

 

Kortom een veelzijdige stageplek waarin je jouw, administratieve, communicatieve en creatieve skills goed van pas komen, klinkt goed toch?!

De werkzaamheden die je mag verrichten zullen, gezien de aard van de werkzaamheden, gedurende de huidige Covid-19 tijd veelal vanuit huis worden uitgevoerd. Uiteraard word je hierbij wel goed begeleid en is er veelvuldig contact via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Ook op afstand zorgen we ervoor dat jij goede ervaring opdoet!

Als jij ons hierin kunt ondersteunen, dan bieden wij jou graag een kijkje achter de schermen bij de marktleider in de Benelux op het gebied van de optiek in een fijne werkomgeving met nog fijnere collega’s! Mocht er vanuit je opleiding een opdracht gewenst zijn, dan komen we hier, in overleg met jou en de opleiding ook vast uit.

DARE – Guts and glory!

Voor deze meewerkstage zoeken we een enthousiaste student met een can-do mentaliteit die communicatief en administratief sterk is. Je volgt een MBO opleiding gerelateerd aan Human Resource Management of Bedrijfskunde. Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar gedurende 4 tot 6 maanden. Meer dagen is uiteraard ook bespreekbaar. Laat jij graag in de praktijk zien welke kennis je tot nu toe in theorie hebt opgedaan en zie je het niet als een probleem om veel vanuit huis te werken? Wij hebben per september een mooie plek voor jou beschikbaar!

CARE – Together we create the best employee and customer experience!

Als onderdeel van GrandVision N.V. en met meer dan 850 winkels van de formules Pearle Opticiens, Eye Wish Opticiens en GrandOptical is GrandVision Benelux de absolute marktleider op het gebied van optiek.

GrandVision Benelux kent een open cultuur. We zijn respectvol, hebben korte lijnen, helpen elkaar graag en we zoeken de samenwerking op. Ons kantoor is gevestigd in Soesterberg, nabij Amersfoort. Onze mooie locatie biedt ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto vanuit Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Veenendaal.

Bij GrandVision Benelux werken enthousiaste en gedreven mensen. Met tevreden klanten en collega’s als doel, wordt er flexibel samen gewerkt, zodat je makkelijk en snel kan schakelen. Kom als Stagiair ervaring opdoen bij de marktleider in de optiek!

Wij bieden jou graag:

  • Stagevergoeding: €300,- (bij een 38-urige stageweek);
  • Periode: minimaal 3 dagen per week voor circa 4 tot 6 maanden;
  • Soort: meewerkstageplek;
  • Dé kickstart voor je carrière.

Indicatie salaris: €300

Stageperiode (van - tot): 01-09-2021 - 01-02-2022

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: HR/Training/Opleiding. Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage. Opleidingsniveaus: MBO.

581 aantal weergaven, 2 vandaag

Solliciteer op deze vacature