LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
6 sep 2021

Meewerk- of meeloopstage Stagiair Debiteuren

GrandVision Benelux – Door GrandVision Benelux Soesterberg, Utrecht, Nederland

Functie omschrijving

Binnen het debiteurenteam van onze Finance afdeling hebben we een mooie stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste student! Tijdens deze meewerkstage leer je de ins and outs van het debiteurenvak kennen in de dynamische wereld van de retail. Beter kun je jouw carrière niet starten!

Onze cultuurwaarden DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive? Wij leren je graag beter kennen!

DO – Be passionate, work hard and make it happen!

Het betreft een meewerkstage binnen het Debiteurenteam van de afdeling Finance, waar je, als 2e of 3e jaars student, met jouw frisse blik mee mag werken aan de dagelijkse werkzaamheden die er liggen en waar je jouw  theoretische kennis in de praktijk mag brengen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het verwerken van de banken;
  • Het verwerken van de gelden onderweg zoals pin, creditcard en kasverschillen;
  • Contact onderhouden met onze winkels;
  • Meedenken over procesverbetering.

De werkzaamheden die je mag verrichten zullen, gezien de aard van de werkzaamheden, gedurende de huidige Covid-19 tijd veelal vanuit huis worden uitgevoerd. Uiteraard word je hierbij wel goed begeleid en is er veelvuldig contact via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Ook op afstand zorgen we ervoor dat jij goede ervaring opdoet in het Debiteurenvak!

Als jij ons hierin kunt ondersteunen, dan bieden wij jou graag een kijkje achter de schermen bij de marktleider in de Benelux op het gebied van de optiek in een fijne werkomgeving met nog fijnere collega’s! Mocht er vanuit je opleiding een opdracht gewenst zijn, dan komen we hier, in overleg met jou en de opleiding ook vast uit.

DARE – Guts and glory!

Voor deze meewerkstage zoeken we een enthousiaste student die financieel sterk is en het leuk vindt om een bijdrage te kunnen leveren aan een debiteurenafdeling. Je volgt een hbo opleiding gerelateerd aan Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie. Je bent 2e of 3e jaars en voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar gedurende 4 tot 6 maanden. Meer dagen is uiteraard ook bespreekbaar. Laat jij graag in de praktijk zien welke kennis je tot nu toe in theorie hebt opgedaan en zie je het niet als een probleem om veel vanuit huis te werken? Vanaf september hebben we voor jou een mooie plek beschikbaar!

CARE – Together we create the best employee and customer experience!

Als onderdeel van GrandVision N.V. en met meer dan 850 winkels van de formules Pearle Opticiens, Eye Wish Opticiens en GrandOptical is GrandVision Benelux de absolute marktleider op het gebied van optiek.

GrandVision Benelux kent een open cultuur. We zijn respectvol, hebben korte lijnen, helpen elkaar graag en we zoeken de samenwerking op. Ons kantoor is gevestigd in Soesterberg, nabij Amersfoort. Onze mooie locatie biedt ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto vanuit Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Veenendaal.

Bij GrandVision Benelux werken enthousiaste en gedreven mensen. Met tevreden klanten en collega’s als doel, wordt er flexibel samen gewerkt, zodat je makkelijk en snel kan schakelen. Kom als Stagiair ervaring opdoen bij de marktleider in de optiek!

Wij bieden jou graag:

  • Stagevergoeding: €450,- (bij een 38-urige stageweek);
  • Periode: minimaal 3 dagen per week voor circa 4 tot 6 maanden;
  • Soort: het is een meewerkstageplek;
  • Een gratis zonnebril naar keuze t.w.v. €100,-;
  • Dé kickstart voor je carrière.

Indicatie salaris: €450

Stageperiode (van - tot): 01-09-2021 - 01-02-2022

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Financieel/Accounting. Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage. Opleidingsniveaus: HBO.

392 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature