LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
6 sep 2021

Meewerk- of meeloopstage Stagiair Category Management

GrandVision Benelux – Door GrandVision Benelux Soesterberg, Utrecht, Nederland

Functie omschrijving

Binnen onze afdeling Category Management hebben wij een mooie stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste student! Tijdens deze meewerkstage leer je de ins and outs van het Category Management vak kennen in de dynamische wereld van de retail. Beter kun je jouw carrière niet starten!

Onze cultuurwaarden DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive? Wij leren je graag beter kennen!

DO – Be passionate, work hard and make it happen!

Het betreft een meewerkstage binnen de afdeling Category Management, waar je, als 3e jaars student, met jouw frisse blik mee mag werken aan de dagelijkse werkzaamheden die er liggen en waar je jouw theoretische kennis in de praktijk mag brengen, klinkt goed toch?!

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen bij het schrijven van communicatie uitingen naar de winkels
  • Ondersteunen bij het voorbereiden van presentaties en evaluaties
  • Het verwerken van samples
  • Inventarisatie van onze interne systemen Service Now en Intranet

De werkzaamheden die je mag verrichten zullen, gezien de aard van de werkzaamheden, gedurende de huidige Covid-19 tijd veelal vanuit huis worden uitgevoerd. Uiteraard word je hierbij wel goed begeleid en is er veelvuldig contact via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Ook op afstand zorgen we ervoor dat jij goede ervaring opdoet!

Als jij ons hierin kunt ondersteunen, dan bieden wij jou graag een kijkje achter de schermen bij de marktleider in de Benelux op het gebied van de optiek in een fijne werkomgeving met nog fijnere collega’s! Mocht er vanuit je opleiding een opdracht gewenst zijn, dan komen we hier, in overleg met jou en de opleiding ook vast uit.

DARE – Guts and glory!

Voor deze meewerkstage zoeken we een enthousiaste student die commercieel sterk is en het leuk vindt om een bijdrage te kunnen leveren aan het Category Managementteam. Je volgt een hbo opleiding gerelateerd aan Commerciële Economie. Je bent 3e jaars en voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende 4 tot 6 maanden. Meer dagen is uiteraard ook bespreekbaar. Laat jij graag in de praktijk zien welke kennis je tot nu toe in theorie hebt opgedaan en zie je het niet als een probleem om veel vanuit huis te werken? Wij hebben per september een mooie plek voor jou beschikbaar!

CARE – Together we create the best employee and customer experience!

Als onderdeel van GrandVision N.V. en met meer dan 850 winkels van de formules Pearle Opticiens, Eye Wish Opticiens en GrandOptical is GrandVision Benelux de absolute marktleider op het gebied van optiek.

GrandVision Benelux kent een open cultuur. We zijn respectvol, hebben korte lijnen, helpen elkaar graag en we zoeken de samenwerking op. Ons kantoor is gevestigd in Soesterberg, nabij Amersfoort. Onze mooie locatie biedt ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto vanuit Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Veenendaal.

Bij GrandVision Benelux werken enthousiaste en gedreven mensen. Met tevreden klanten en collega’s als doel, wordt er flexibel samen gewerkt, zodat je makkelijk en snel kan schakelen. Kom als Stagiair ervaring opdoen bij de marktleider in de optiek!

Wij bieden jou graag:

  • Stagevergoeding: €450,- (bij een 38-urige stageweek);
  • Periode: minimaal 4 dagen per week voor circa 4 tot 6 maanden;
  • Soort:  meewerkstageplek;
  • Dé kickstart voor je carrière.

Indicatie salaris: €450

Stageperiode (van - tot): 01-09-2021 - 01-02-2022

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Overig. Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage. Opleidingsniveaus: HBO.

418 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature