Please login/register to apply for this job.
9 jan 2019

Meewerk- of meeloopstage Stageplek Logistiek Medewerker

Sporttrader – Door Sporttrader Hengelo, Overijssel, Nederland

Functie omschrijving

Stageplek Logistiek Medewerker
Vanaf 2001 is Sporttrader BV gegroeid van een eenmanszaak naar een BV met een groot team specialisten en een magazijn van ruim 5000 m. Sporttrader BV bestaat uit een distributeurstak, een franchiseconcept met 4 Fitwinkels en een tak met webshops. Op de diverse webshops worden fitnessapparatuur, fitnessartikelen, sportvoeding en fitnesskleding aangeboden. Sporttrader BV. is een jong en dynamisch bedrijf met circa 30 medewerkers. Voor de afdeling online marketing zijn we op zoek naar een stagiaire. Het betreft een stageplek op ons hoofdkantoor in Hengelo (Ov.).

Onderstaande bedrijven zijn een onderdeel van Sporttrader BV.

Fitness Benelux
Fitness Benelux is partner voor sportspeciaalzaken die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige maar toch betaalbare fitnessapparatuur, fitnessartikelen en fitnesskleding. Fitness Benelux heeft meer dan 10 jaar ervaring in de fitnessbranche. Exclusief distributeur van VirtuFit fitnessapparatuur en fitnessartikelen. Tevens distributeur van SKLZ, Harbinger, Gymstick, Gorilla Wear, Balega, FightBack en Sport-Brella.

Fitwinkel
Fitwinkel is een franchiseconcept waarbij fitnessapparatuur, fitnessaccessoires, sportvoeding en fitnesskleding wordt verkocht aan particulieren, fysiotherapeuten, sportscholen, sportverenigingen en bedrijven via een fysieke winkel. Er zijn Fitwinkels in Arnhem, Helmond, Hengelo en in Naaldwijk. Als franchisegever ontwerpen we de huisstijl en alle daaruit voortkomende reclame uitingen zoals bijvoorbeeld advertenties.

Gorilla Wear BV.
Het Fitnesskleding merk Gorilla Wear is in de jaren ‘80 ontstaan in de U.S.A. Gorilla Wear is fitnesskleding voor de sporter die hoge eisen stelt aan zichzelf en dus ook aan de kleding waarin wordt getraind. Sportkleding ‘’for the motivated’’!

 

Functieomschrijving
Als Magazijnmedewerker maak je deel uit van jong en dynamisch team. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, controleren, wegpakken en verzendklaar maken van verschillende producten. Je controleert of de juiste producten zijn binnengekomen en zorgt ervoor dat de goede producten naar de juiste klanten verstuurd worden. Je helpt dan ook mee met het laden en lossen van inkomende goederen. Bij Sporttrader leer je de verschillende facetten van zowel interne als externe logistieke processen. Verder is er genoeg tijd om aan je stageverslag/opdracht te werken die je van school hebt meegekregen.

Functieprofiel

 • Je helpt met het laden en lossen van binnenkomende goederen;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor een geordend en opgeruimd magazijn;
 • Je controleert de inkomende goederen;
 • Je pakt retouren weg en brengt ze naar de juiste afdeling;
 • Je zorgt ervoor dat de orders verzendklaar zijn;
 • Je voert overige werkzaamheden uit binnen Sporttrader;
 • In het kader van de opleiding kunnen er taken worden toegevoegd.

Profiel

 • MBO werk-/denkniveau;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Je kunt nauwkeurig werken;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Vanwege de aard van de werkzaamheden zijn we op zoek naar iemand met een goede conditie.

Indicatie salaris: 200

Stageperiode (van - tot): 01-02-2019-30-06-2019

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Inkoop/Logistiek/Transport Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage Opleidingsniveaus: MBO

Vacature vervalt: 46 dagen..

165 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature