Please login/register to apply for this job.
1 jul 2021

Meewerk- of meeloopstage Stage/werkervaringsplek marketing & social media

Velde N.V. – Door Velde N.V. 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland

Functie omschrijving

Wat is jouw opdracht?
For great ambitions!

Wist je dat ongeveer 50% van de gestarte werkrelaties in Nederland al in het eerste jaar uitloopt op een teleurstelling? Enorm zonde natuurlijk. Dat kan beter! Velde gaat dit percentage verlagen. Wij geloven niet in vacatures invullen maar in ambities waarmaken. Bij Velde gaan we verder dan het match-moment. Onze focus ligt op de investering in de toekomst.

Jouw opdracht
Het is jouw opdracht om de Social Media kanalen van Velde te beheren en verder vorm te geven. Denk hierbij aan relevante content voor onze doelgroepen, het posten van vacatures en Velde nog meer een (online) gezicht geven. We zijn actief op Instagram, LinkedIn en Facebook. Check gerust onze kanalen om te kijken wat we nu delen.

We weten zeker dat de top van onze Social Media kanalen nog lang niet bereikt is. En daar kan jij ons bij helpen! Je gaat de inzichten uit je studie gebruiken om kritisch te kijken naar onze social media strategie. We kunnen tegen een stootje dus steek jouw mening vooral niet onder stoelen of banken.

Samen met je marketingcollega’s geven we jouw ideeën verder vorm zodat jij ze meteen kunt oppakken. Daarnaast is er volop ruimte en tijd om te werken aan een stageopdracht.

Wat heb je aan het einde van je stage bereikt?
Jouw stage opdracht is klaar. Verder heb je jezelf op professioneel vlak ontwikkeld en weet je waar jouw ambitie ligt. De social media strategie voor Velde staat en is toekomstproef. Aan het einde van je stageperiode geef je een presentatie over je stage opdracht of over de impact die je hebt gemaakt tijdens je stage. En het belangrijkste: je kijkt terug op een leerzame, maar vooral hele leuke periode!

Hoe ga je dat aanpakken?
De eerste weken

Jouw stage begint met een inwerkperiode waarin we samen kijken naar wat je deze periode wilt ontwikkelen. Waar liggen je (marketing) interesses? Wat wil je leren? En wat is jouw motivatie en drijfveer? Daarnaast ga je je verdiepen in onze huidige marketingstrategie en vorm je een beeld van het reilen en zeilen binnen een werving en selectie bureau.

Marketing binnen Velde
Bij Velde kun je een brede marketingstage verwachten. Onze doelgroep is divers, kandidaten en opdrachtgevers in het bedrijfsleven en de publieke sector. Maar ook het functieniveau en de branche is wisselend. Daarnaast richten we ons op verschillende landen (naast Nederland ook België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk). Dat vraagt natuurlijk om een maatwerk marketingstrategie! Zo is er op internationaal vlak voor ons nog veel te ontdekken. Schrik niet, je hoeft niet alle talen te spreken 🙂

We hebben onze eigen marketingafdeling. Collega Ilona houdt zich bezig het vinden en bereiken van nieuwe kandidaten en opdrachtgevers. Collega Margo richt zich vooral op het behoud van onze klanten.

Hoe doen we dat dan?
We geloven niet in vacatures vullen, maar in ambities waarmaken (zowel van onze kandidaten als opdrachtgevers). Daarvoor gebruik we De Velde Methode©. Om dit te realiseren werken we samen met een aantal partners. Denk aan contentschrijvers, een marketing/branding bureau en een partij die voor ons de vacaturefilmpjes maakt. Je kan hierbij meekijken en ontdekken welk marketingspecialisme bij jou past.

Social media
De focus van jouw stage ligt op social media. Onze grootste uitdaging is om onze social media kanalen zo in te richten dat alle doelgroepen zich aangesproken voelen. Daarbij willen we ons graag meer gaan profileren als kennispartner. Jij gaat ons adviseren en gaat actief aan de slag met onze social media strategie. Waar zie jij verbetermogelijkheden? Wat zijn jouw ideeën voor content?

Het team
Natuurlijk doe je dit alles niet alleen. Je komt terecht in een jong en fris team, waarin veel nieuwe ideeën worden bedacht en uitgevoerd. Je wordt actief begeleid door je collega Sanneke. Maar we zijn allemaal benieuwd naar jouw social media ideeën dus aan aandacht en helpende handjes geen gebrek.

Wat breng je daarvoor mee?
Je volgt een HBO opleiding in de richting van marketing/communicatie of hebt een minor gevolgd richting social media
Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar om mee te werken, de overige tijd kun je eventueel gebruiken voor een stage opdracht of onderzoek. Het totaal aantal stage dagen en uren en de startdatum is flexibel.
Je hebt een pro-actieve instelling en durft je mening te geven
Waar ga je dit doen?
Wat krijg je er voor terug?
Ruimte voor eigen initiatief, jouw ideeën worden zeer gewaardeerd
Een stage met brede meekijk en meewerk mogelijkheden, die je vorm kunt geven naar jouw eigen interesses
Onderdeel zijn van een enthousiast team
Werken bij een uniek werving en selectiebedrijf. We zijn echt anders.
Een mooi kantoor in de gezelligste stad van Brabant maar ook de mogelijkheid tot thuiswerken
Vrijmibo’s, bedrijfsuitjes en vers fruit!
Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand bij een fulltime stage

Wie worden je collega’s?
30 unieke toppers toppers die vanuit Den Bosch en Antwerpen geloven dat werving en selectie anders en beter kan. Klik op deze link om te ontdekken wie dat zijn (druk gerust op de plusjes). In jouw toekomstige team zitten collega’s Yenthl School, Sanneke Hagoort, Sanne Jonkers, Maxime Huis in ‘t Veld, Merel de Krijger, Luka Roos, Egon Schilders, Veronik van Landeghem en Reinout Janssens.

Indicatie salaris: 350

Stageperiode (van - tot): in overleg

Minimaal opleidingsniveau:

Geen minimaal opleidingsniveau opgegeven.

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Marketing/PR/Communicatie Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage

Vacature vervalt: 67 dagen..

303 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature