LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
31 jul 2020

Onderzoek stage Stage procesoptimalisatie

Proxsys BV – Door ckoerting Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland

Functie omschrijving

De praktijk

De afstudeeropdracht die jij gaat uitvoeren is een opdracht voor onze afdeling Finance, deze afdeling gaat een nieuw ERP-pakket implementeren en daar liggen jouw uitdagingen. Ter voorbereiding op deze implementatie ga jij (een deel van) onze processen analyseren, de risico’s beoordelen en kijken waar procesverbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Hiervoor ga je in gesprek met medewerkers op de afdeling, met andere medewerkers in de organisaties, kijk je hoe bestaande handelingen worden uitgevoerd en waar het eventueel verbeterd kan worden. Dit alles lever jij op in een adviesrapport zodat wij straks dankzij jou naar een afdeling kunnen met één uniforme werkwijze.

Voor wie?

  • Deze opdracht is geschikt voor studenten die een opleiding volgen in de richting Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde op HBO niveau.
  • Je bent sociaal, nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig. Daarnaast ben je leergierig en is een vleugje humor noodzakelijk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
  • Enige affiniteit met IT is een pré maar niet noodzakelijk

Organisatorisch

We bieden een leuke en leerzame stageplek in een groeiende organisatie. De afdeling Finance is een jong team waarin je verder kunt groeien in je vakgebied. Je zult begeleid worden door een persoonlijke stagebegeleider maar de teamleden zullen je zeker kunnen ondersteunen bij de opdracht.

Daarnaast bieden we een stagevergoeding van € 250,- per maand (obv 40 uur per week).

COVID-19

Binnen onze organisatie uiteraard alle maatregelen genomen die door de overheid zijn voorgeschreven. Daardoor is het mogelijk om op kantoor te werken en dus ook goed begeleid te worden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om vanuit huis te werken als de opdracht dit toestaat.

Over ons

Proxsys biedt klanten de beste ICT-oplossing van Nederland: Alles-of-niets-ICT. Eén systeem voor complete automatisering. We richten zelf alle techniek in en zorgen dat álles werkt. We houden systemen continu up-to-date en bereiden ze dagelijks voor op de volgende stap van de techniek. Waardoor onze klanten veiliger, betrouwbaarder en toekomstgericht werken zonder ICT-verrassingen.

Indicatie salaris: 250

Stageperiode (van - tot): september 2020 -januari 2021

Minimaal opleidingsniveau:

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Financieel/Accounting Stagesoorten: Onderzoek stage Opleidingsniveaus: HBO

1075 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature