Please login/register to apply for this job.
25 jan 2021

Meewerk- of meeloopstage Stage marketing / communicatie Morgenwereld

Morgenwereld – Door casperdirks Haarlem, Noord-Holland, Nederland

Functie omschrijving

Morgenwereld is een jong en fris brand & engagement bureau met jarenlange ervaring. Wij bouwen via sterke merken aan een mooie toekomst met oprechte aandacht voor mens en planeet. Wij geloven in compassievolle merken. Door compassievolle merken te ontwikkelen borgen we dat organisaties sociaal-maatschappelijk en financieel rendement met elkaar verbinden. Het merk zien wij als het organiserend principe om organisaties bewezen succesvoller te laten presteren. Hierbij gebruiken we archetypes om de rol van het merk te duiden. Aan de hand van het gekozen archetype ontwikkelen we voor de klant een uniek merkkompas en hun visuele identiteit. Daarmee zorgen we dat klanten een sterke positie in de markt creëren. Met ons engagementprogramma helpen we klanten verder om hun interne en externe stakeholders aan zich te (ver)binden.

Voor ons brand – engagement bureau zoeken wij een HBO stagiair marketing / communicatie (32-40 uur).

Als stagiair werk je mee aan de verdere positionering van ons bureau door een marketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren. Daarnaast werk je mee in opdrachten van klanten.

Jouw taken

Je ontwikkelt een marketing-/communicatieplan voor Morgenwereld
Je doet hiervoor deskresearch/marktonderzoek
Je initieert en ontwikkelt (online) marketingcommunicatiemiddelen en kanalen (social media, boekjes, pr, nieuwsbrieven, events etc)
Je werkt mee aan het interne en externe engagement programma dat we ontwikkelen voor klanten

Jouw profiel

Je kunt zelfstanding werken, maar bent ook in staat om op tijd hulp van je collega’s te vragen Je bent doortastend, nieuwsgierig en creatief
Je vindt het leuk en bent vaardige in analyseren en onderzoeken
Je kunt plannen en organiseren

Je kan goed schrijven
Je bent communicatief vaardig
Je bent een digital native
Je wilt betekenisvolle impact creëren

Verder

Je bent een derde- of vierdejaars student(e) en volgt een relevante HBO opleiding. Je bent z.s.m. beschikbaar voor de periode van een half jaar. Je wordt begeleid door een senior consultant en/of marketing/communicatie expert.

Wat kun je verwachten?

Een, inspirerende en uitdagende stageplaats bij een jong fris bureau met de veel ervaring en de nodige humor. Bij Morgenwereld is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team en je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding. We werken in een nieuw, modern en open gebouw dat met het OV en de auto goed bereikbaar is. Wanneer je uit Haarlem e.o. komt kan je ook met de fiets komen.

Indicatie salaris: Ntb

Stageperiode (van - tot): feb-juni

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Marketing/PR/Communicatie Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage Stage zoekwoorden: branding, communicatie, marketing, merkidentiteit en merkstrategie Opleidingsniveaus: HBO

Vacature vervalt: 42 dagen..

325 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature