LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
4 dec 2017

Buitenlandse stage Stage Hotel Kids Entertainer Spanje 2018

Cosmo – Door Cosmo Palma, Illes Balears, Spanje

Functie omschrijving

Picture this:

Parelwitte stranden, een felblauwe zee en een stralende zon aan een strakblauwe lucht. Zie je het voor je? Mooi, want dat is het decor van jouw werkplek waar jij als hotel entertainer op Mallorca, Menorca of Ibiza de show steelt.

Versterk een half jaar lang ons entertainmentteam in Spanje en bezorg vakantiegangers – en jezelf – een onvergetelijke tijd. Zo verdien jij jouw droomreis of studie in een half jaar bij elkaar en doe je een berg werkervaring op binnen de hotel entertainment.

In een groot Clubhotel of in een wat kleiner familiehotel: met je collega’s zet je alles op alles om het de hotelgasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit doe je met jouw positieve uitstraling en flexibiliteit en door een boeiend entertainmentprogramma te bieden. En dan moet je denken aan dansen met de kids in de minidisco, knutselen in de kids club, of een piraten- en prinsessendag organiseren. Met jouw talenten weet jij de kids, en dus ook hun ouders, een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Jouw gasten hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:

 • Jij maakt van iedere dag een feestje! In de kidsclub of op het podium, jij weet de lach op het gezicht van de allerkleinsten te toveren, maar ook hun oudere broers of zussen te vermaken!
 • Met de zon op je gezicht doe jij wat je leuk vindt, waar je goed in bent en dat straal je uit.
 • Jij kunt lekker sparen voor die droomreis of felbegeerde studie, terwijl je doet wat je leuk vindt.
 • Terwijl je vrienden in Nederland aan het vakkenvullen zijn of een bijbaan in de horeca hebben, vertoef jij van begin maart tot en met eind oktober in Spaanse vakantiesferen. Hard werken combineer jij zo met zon, zee, strand en er samen met je collega’s opuit trekken.

Jouw skills:

 • Een talenknobbel; je stapt net zo makkelijk op de Engelse of Duitse kids af, als op de Nederlandse!
 • Flexibiliteit; een overvolle kidsclub? Jij springt even bij. Een verdrietig kleintje? Die troost jij wel even, geen probleem!
 • Een flinke dosis gastvrijheid, creativiteit, zelfverzekerdheid en eindeloos enthousiasme.
 • Bij voorkeur kun je het hele seizoen werken; van begin maart tot en met eind oktober (2018). Zo lang van huis zijn is voor jou geen enkel probleem.
 • Vóór aanvang van jouw training ben je 18 jaar of ouder.

Wat bieden we jou?

Het avontuur begint op de luchthaven van Palma de Mallorca; daar staan al meer collega stagiaires en medewerkers te wachten om samen met jou naar het hotel te gaan voor de training.
Gezamenlijk ga je een kosteloze training van 2 weken tegemoet waarna je naar het hotel gaat waar je de komende maanden je thuis van maakt! Na de training ben jij er helemaal klaar voor, je kent de minidisco en weet inmiddels hoe je een show aankondigt in drie verschillende talen! Je wordt gematcht aan een hotel waar jouw skills tot zijn recht komen. Je komt in een klein of wat groter team te werken, waar je naast collega’s ook je teamleider zult ontmoeten. Eens in de zoveel dagen zal ook je supervisor regelmatig even langs komen, om te vragen hoe je het hebt. Je stage opdrachten leg je in je hotel af; jij geeft aan wat je hiervoor nodig hebt en wij zorgen ervoor dat jij de ruimte krijgt die je nodig hebt.

Maar dat is natuurlijk niet het enige; jij krijgt:

 • Een stage vergoeding; €300 netto per maand .
 • Kosteloze, gedeelde accommodatie in of bij je hotel en je kunt eten en drinken in het hotel.
 • Een tijdelijke stage overeenkomst. Wij zorgen ervoor, dat jij verzekerd bent en aangemeld om in Spanje te mogen werken.
 • De transfer naar je hotel en als je je contract uitdient, betalen we graag je ticket terug naar huis.
 • Elke week heb je anderhalve dag vrij en je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald.
 • Zit je stage er op maar wil je langer blijven om te werken? In overleg met Cosmo is dit mogelijk!

Indicatie salaris: €300

Stageperiode (van - tot): maart - oktober 2018

Minimaal opleidingsniveau:

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Overig Stagesoorten: Buitenlandse stage Stage zoekwoorden: #animatiewerk, #kidsentertainer en #spanje #buitenlandstage Opleidingsniveaus: MBO

55 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *