LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
4 dec 2017

Buitenlandse stage Stage als Hotel Fitness Entertainer 2018

Cosmo – Door Cosmo Palma, Illes Balears, Spanje

Functie omschrijving

Picture this:

Parelwitte stranden, een felblauwe zee en een stralende zon aan een strakblauwe lucht. Zie je het voor je? Mooi, want dat is het decor van jouw Yoga sessies, Zumba lessen en andere activiteiten.

Versterk tijdens jouw stage ons entertainmentteam met sportactiviteiten in Spanje en bezorg vakantiegangers – en jezelf – een onvergetelijke tijd.

In een groot hotel met een enorm waterpark of in een wat kleiner familiehotel: met je collega’s zet je alles op alles om het de hotelgasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit doe je door een boeiend sportprogramma te bieden, waar iedereen bij wil zijn! En dan moet je denken aan een morning workout op het strand, Yoga onder de palmbomen of een knallende Aqua Zumba les. Jij weet van iedere activiteit een feestje te maken.

Jouw gasten hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:

• Van ieder Aqua Zumba uurtje maak jij – samen met de gasten – een feest door jouw energie en positieve vibes.
• Terwijl je in het zonnetje een stretch sessie houdt, spaar je ook nog eens voor die droomreis die al tijden op je planning staat, of spaar je alvast voor een vervolgstudie.
• Terwijl je vrienden in Nederland aan het vakkenvullen zijn of een bijbaan in de horeca hebben, vertoef jij tussen begin maart en eind oktober in Spaanse vakantiesferen. Hard werken combineer jij zo met zon, zee, strand en er samen met je collega’s opuit trekken.
• Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat bij een Spaans hotel, krijg je eerst een training in Spanje op onze kosten. Zo leer je alle ins & outs van het entertainmentvak en ontdek je waar jouw talenten echt liggen.

Jouw skills:

• Om te beginnen ben jij thuis in het geven van diverse sportlessen; je hebt een passie voor Yoga, maar ook Zumba is aan jou wel besteed. Een dag niet gesport is een dag niet geleefd voor jou.
• Dit gaat gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme, je staat er dan ook om bekend je vrienden regelmatig mee te slepen naar de sportschool en de grootste afhaker toch te motiveren mee te gaan.
• Flexibiliteit; je zet net dat ene extra stapje om ook je collega’s van het entertainmentteam te helpen in drukke tijden, of je les aan te passen op het aantal deelnemers.
• Bij voorkeur kun je stage lopen tussen maart of april, tot en met eind september of eind oktober (2018).
• Wil je graag stage lopen bij Cosmo maar matcht je beschikbaarheid niet helemaal? Neem even contact met ons op!
• En ten slotte ben je vóór vertrek naar de training in maart of april 2018, 18 jaar of ouder.

Wat bieden we jou?

Het avontuur begint op de luchthaven van Palma de Mallorca; daar staan al meer collega stagiaires en medewerkers te wachten om samen met jou naar het hotel te gaan voor de training.
Gezamenlijk ga je een kosteloze training van 2 weken tegemoet, waarna je naar het hotel gaat waar je de komende maanden je thuis van maakt! Na de training ben jij er helemaal klaar voor, je leert Cosmo nóg beter kennen, kent de minidisco en weet hoe je het best met de hotelgasten om kunt gaan! Je wordt gematcht aan een hotel waar jouw skills tot zijn recht komen. Je komt in een klein of wat groter team te werken, waar je naast collega’s ook je teamleider zult ontmoeten. Eens in de zoveel dagen zal ook je supervisor regelmatig even langs komen, om te vragen hoe je het hebt. Je stage opdrachten leg je in je hotel af; jij geeft aan wat je hiervoor nodig hebt en wij zorgen ervoor dat jij de ruimte krijgt die je nodig hebt.

Maar dat is natuurlijk niet het enige; jij krijgt:
• Een stage vergoeding; €300 netto per maand
• Kosteloze, gedeelde accommodatie in of bij je hotel en je kunt eten en drinken in het hotel.
• Een tijdelijke stage overeenkomst. Wij zorgen ervoor, dat jij verzekerd bent en aangemeld om in Spanje te mogen werken.
• De transfer naar je hotel en als je je contract uitdient, betalen we graag je ticket terug naar huis.
• Elke week heb je anderhalve dag vrij, waarin jij het eiland ontdekt of met je collega’s iets gaat drinken aan het strand.
• Je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald.

Indicatie salaris: €300

Stageperiode (van - tot): maart - oktober 2018

Minimaal opleidingsniveau:

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Overig Stagesoorten: Buitenlandse stage Stage zoekwoorden: #animatiewerk, #fitnessstage, #hotelentertainer, buitenland en Spanje Opleidingsniveaus: MBO

9 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *