Please login/register to apply for this job.
6 okt 2020

Meewerk- of meeloopstage Medewerker contentcreatie

Pandomo Makelaars – Door Pandomo Makelaars Groningen, Groningen, Nederland

Functie omschrijving

π–πž 𝐳𝐨𝐞𝐀𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐒𝐞𝐯𝐞 stagiair(e) 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞𝐬𝐒𝐠𝐧 𝐬𝐀𝐒π₯π₯𝐬!

Wij zoeken een stagiair die ons gaat ondersteunen bij het het ontwerpen van de look & feel van online campagnes, het maken van leuke en aansprekende content op onze Instagram Stories en aantrekkelijke posts voor onze Fanpage. En dit is nog maar een greep uit de werkzaamheden die je kunt gaan doen bij Pandomo Makelaars! Kan jij een idee vertalen naar een beeld en houd je daarbij onze huisstijl en planning van activiteiten en acties goed in de smiezen? Dan ontmoeten wij jou héél graag!

Binnen Pandomo Makelaars is er 1 andere marketingcommunicatie-professional werkzaam en je gaat werken voor het meest fijne full service makelaarskantoor in Groningen, met 18 gezellige en gedreven collega’s. Juist door onze diversiteit in werkzaamheden (aankoop/verkoop bestaande bouw, verkoop nieuwbouw, verhuur & vastgoedbeheer plus hypotheekadvies) zal geen stagedag hetzelfde zijn! Wanneer wil je starten?

Indicatie salaris: 300

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieΓ«n: Marketing/PR/Communicatie Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage Stage zoekwoorden: communicatie, facebook, instagram, Makelaardij, marketing, Online campagnes en Sociale kanalen Opleidingsniveaus: MBO

Vacature vervalt: 76 dagen..

351 aantal weergaven, 9 vandaag

Solliciteer op deze vacature