LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
18 okt 2023

Meewerk- of meeloopstage Marketing/Verkoop stagiair gezocht

Asmarina boutique – Door asmarinaboutique Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Functie omschrijving

Welkom bij onze bruisende kledingwinkel in het hart van Den Haag’s Chinatown! Wij zijn een gevestigde winkel die een uitgebreide selectie dames-, heren- en kinderkleding en accessoires aanbiedt voor alle leeftijden en smaken. Onze collecties weerspiegelen de diverse en levendige sfeer van de wijk, en we zijn trots op het feit dat we voor ieder wat wils hebben.

Om ons team te versterken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Marketing/verkoop stagiair. Als jij graag deel wilt uitmaken van ons team en ervaring wilt opdoen in de dynamische wereld van mode en detailhandel, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Samen kunnen we de winkelervaring voor onze klanten nog specialer maken.

Ben jij gepassioneerd over mode, heb je ervaring met social media en wil je werken in een inspirerende omgeving? Kom dan bij ons langs of stuur je sollicitatie naar Asmarinaboutique@outlook.com. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en onze passie voor mode te delen in onze kledingwinkel in Den Haag’s Chinatown!

Indicatie salaris: Bespreekbaar

Stageperiode (van - tot): Februari 2024

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Horeca/Detailhandel. Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage. Opleidingsniveaus: MBO.

155 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature