Please login/register to apply for this job.
12 jun 2020

Afstudeerstage Marketing Stagiair

SMRTR Consulting BV – Door SMRTR Breukelen, Utrecht, Nederland

Functie omschrijving

HEY SLIMMERD, GOED DAT JIJ EEN STAGIAIR MARKETING BENT |

Ben jij op zoek naar een toffe afstudeerstage op het gebied van marketing?

SMRTR

Wij zijn SMRTR en wij geloven dat werk beter kan; sneller kan; slimmer kan en vooral leuker kan! SMRTR is een startup in procesoptimalisatie met high tech tools zoals RPA, OCR en AI. Ons bedrijf bestaat uit een groep jonge, enthousiaste en creatieve mensen. Als startup hebben wij grote ambities, zijn gedreven en geloven dat ook ons eigen werk zo leuk mogelijk moet zijn. Hier besteden we dus veel aandacht aan.

Omdat wij weten dat ook Marketing slimmer kan, zijn wij op zoek naar iemand die deze cruciale pijler met ons wil neerzetten. Wij denken aan blogs, vlogs, demo video’s, webinars en alles wat er tussen zit.

Wat ga je doen?

De mogelijkheden zijn enorm: je kan jouw creativiteit loslaten op het bedenken en creëren van content voor onze social media kanalen en campagnes. Je gaat deze kanalen en campagnes vervolgens ook analyseren en verbeteren (SEO). Daarnaast ga je jouw schrijftalent inzetten voor het schrijven van pakkende vacatureteksten, social media posts en blogs. Je krijgt bij ons de ruimte om proactief mee te denken in nieuwe mogelijkheden en dit zelfstandig op te pakken.

Wie ben jij?

Uiteraard ben je bezig met een relevante hbo-opleiding en op zoek naar een afstudeerstage. Belangrijker is dat je het leuk vindt om in een jonge organisatie mee te bouwen aan de toekomst. Dit vraagt creativiteit en vooral flexibiliteit. Daarnaast ben je goed met deadlines, zodat wij een ware marketingmachine kunnen bouwen. Je Nederlands en Engels is overigens ook uitstekend, zodat je onze Nederlandse doelgroep én de internationale techwereld kan bedienen.

 

Ons aanbod

In ruil voor jouw enthousiasme en inzet krijg je van ons de kans om je maximaal te ontwikkelen in een gave omgeving. (Hadden we al gezegd dat wij ons kantoor delen met een Designstudio in Breukelen?)

Je werkt bij ons samen met een gemotiveerd team dat jou graag ondersteunt in je ontwikkeling, zodat jij het beste uit deze stage kan halen. Uiteraard is er ook een stagevergoeding. Dit is € 500,- bruto per maand, incl. reiskostenvergoeding.

Indicatie salaris: 500

Stageperiode (van - tot): augustus/september - ...

Minimaal opleidingsniveau:

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Marketing/PR/Communicatie Stagesoorten: Afstudeerstage Stage zoekwoorden: marketing, Procesoptimalisatie, RPA, startup en tech Opleidingsniveaus: HBO

Vacature vervalt: 12 dagen..

95 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature