LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
12 dec 2018

Meewerk- of meeloopstage Leerzame stage op een professionele redactie

MYbusinessmedia – Door s.wanders@mybusinessmedia.nl Deventer, Overijssel, Nederland

Functie omschrijving

Studeer jij media, journalistiek, communicatie of een aanverwante studie? Zoek je een uitdagende stageplaats waarbij je alle facetten van een professionele redactie leert kennen? Heb je een vlotte pen? Dan is MYbusinessmedia op zoek naar jou!

De redactie van MYbusinessmedia zoekt namelijk enthousiaste derdejaars HBO-studenten die bij ons op de redactie aan de slag gaan als stagiair.

Wat leer je tijdens je stage?

Als stagiair(e) bij de redactie ben je naast het beantwoorden van je onderzoeksvraag bezig met het schrijven van berichten voor onze sites, vaktijdschriften en social media.

Je bezoekt regelmatig leerzame bijeenkomsten zoals congressen, beurzen en persconferenties in binnen- en buitenland of je gaat op reportage met de redactie. Niet alleen goed voor je netwerk, maar je leert ook hoe je een vertaalslag maakt van kennis, feiten en meningen naar onafhankelijke en waardevolle informatie voor de zakelijke doelgroep.

De redactie heeft stageplaatsen van 20 weken beschikbaar in de periode van februari 2019 tot en met juni 2019. De vergoeding is € 350 per maand en je werkt 3 dagen per week in Deventer.

Indicatie salaris: 350 per maand

Stageperiode (van - tot): feb-juni 2019

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Design/Creatie/Journalistiek Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage Stage zoekwoorden: journalistiek, media, redactie en stage Opleidingsniveaus: HBO

211 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature