LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
3 okt 2018

Afstudeerstage HRM | Commercieel | HBO | Stage | Alkmaar

Technicum Nederland – Door Jeffrey Alkmaar, Noord-Holland, Nederland

Functie omschrijving

Over de functie:

 

Per februari hebben wij weer een stageplaats beschikbaar! Stage lopen bij Technicum, verrassend compleet! Het is een prachtige kans om HR- en saleservaring op te doen in de technische sector en jezelf te ontwikkelen. Je bent namelijk recruiter, personeelsfunctionaris en accountmanager in één!

 

Je mag alle werkzaamheden die onze consultants doen oppakken. Je krijgt heel veel verantwoordelijkheid en de kans om als volwaardig collega mee te werken.

 

Wat we bieden:

 

Een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s en daarbij de ruimte om een (afstudeer) opdracht te doen op kantoor met een stagevergoeding van €400,- per maand.

 

Functie eisen:

 

Technicum zoekt talentvolle, klant- en mensgerichte, ambitieuze, leergierige stagiaires met lef die een opleiding op hbo-niveau volgen.

 

Bovendien ben je minimaal 20 weken beschikbaar, voor minimaal 32 uur per week.

 

Over het bedrijf:

 

Jij zoekt een goede werksfeer, een collegiale cultuur en een dynamische baan. Je vindt het bij Technicum, de leukste en meest innovatieve HR-partner van Nederland. Bij ons kun je jezelf zijn en werken aan je ontwikkeling in een informele, resultaatgerichte sfeer. Elke dag opnieuw kun jij het verschil maken voor je klanten, flexmedewerkers en collega’s. De uitzendbranche is uitdagend en tegelijk hectisch. Je werkt met én voor mensen. Daarom kies je juist voor dit werk. Omdat je commercieel bent ingesteld en in de kracht van persoonlijke aandacht gelooft. Bij Technicum zijn we gedreven mensen die geloven in lokaal ondernemerschap.

Minimaal opleidingsniveau:

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Commercieel/Verkoop en HR/Training/Opleiding Stagesoorten: Afstudeerstage Opleidingsniveaus: HBO

124 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature