LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
30 nov 2015

Buitenlandse stage Entertainer zomer 2016 in Italie

P.S. L’Equipe – Door PS Lequipe Overal

Functie omschrijving

Inleiding

Voor de zomer van 2016 zijn we opzoek naar dynamische jongeren om in het buitenland te werken. In de toeristische sector is dit een van de beroepen waarbij het plezier en professionaliteit boven aanstaat, een animator heeft als doel om andere te vermaken.  In deze sector is de animator een professioneel persoon die werkt voor verschillende structuren zoals: hotel/resorts, vakantiedorpen, bungalowparken eigenlijk overal waar er ruimte is voor professionele animatie.

Het Bedrijf

P.S. L’Equipe is een bedrijf dat is opgericht in 1993 om beter in te spelen op de behoeftes van de spelers in de sector hotel en toerisme, het bedrijf is opgericht door professionals die veel ervaring hebben in deze sector.  Bij ons staat de ontwikkeling van de animator voorop.

Profiel

Je bent iemand met de juiste instelling en altijd openstaat om nieuwe dingen te leren, je maakt makkelijk contact en laat mensen zich snel op hun gemak voelen. Het is geen probleem voor jou om met kinderen te werken. Je spreekt meerdere talen zoals Engels en een eventuele andere taal.

 

 

Indicatie salaris: NVT

Stageperiode (van - tot): April t/m September

Minimaal opleidingsniveau:

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Overig Stagesoorten: Buitenlandse stage Stage zoekwoorden: camping, Hotels, Italie, mbo, recreatie, resorts, school, toerisme en zomer Opleidingsniveaus: MBO

55 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *