Please login/register to apply for this job.
12 feb 2024

Meewerk- of meeloopstage Content creator met wingfoil passie – remote of in Barcelona

Wingfoiltips.com – Door Wingfoiltips Overal

Functie omschrijving

Wingfoiltips.com is dé plek waar wingfoilers over de hele wereld informatie vinden over de prachtige, nieuwe sport van wingfoilen. De site staat boordevol echte, relevante en eerlijke content over de sport: tutorials, tips, equipment en de spot finder. Zo helpen we duizenden wingfoilers van beginner tot gevorderden.

Het is een ambitieus, nieuw project. Het streven is om een combinatie te zijn van inspiratie en passie voor de sport, het delen van kennis en commercie.

We zoeken een gemotiveerde content schrijver (in het Engels) die het leuk vindt om de spotfinder te vullen met de leukste wingfoilspots, daar goede teksten over te schrijven en zo het verkeer naar de spot finder te verbeteren. Dit kan worden aangevuld met een commerciële strategie die gericht is op het samenwerken met surfscholen, surfwinkels en accomodaties.

De functie kan remote worden vervuld vanuit je huis, of op ons kantoor in Barcelona (Spanje).

Indicatie salaris: 300

Stageperiode (van - tot): zsm tot de zomer

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Marketing/PR/Communicatie. Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage. Stage zoekwoorden: barcelona, content, contentmarketing, surf en wingfoil. Opleidingsniveaus: HBO.

Vacature vervalt: 57 dagen..

77 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature