LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
4 aug 2021

Meewerk- of meeloopstage Commercieel binnendienst

Cerva Benelux – Door Burakhan Bergambacht, Zuid-Holland, Nederland

Functie omschrijving

Stagiair Medewerker Customer Service

Functieomschrijving

Als Customer Service stagiair ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je komt te werken in een gezellig en in een team van 6 collega’s. In deze functie geef jij informatie over alles wat de organisatie qua producten te bieden heeft. Samen met de accountmanagers en de afdeling inkoop vorm jij het Customer Service team voor bestaande en potentiële klanten. Weet jij de klant te overtuigen met interessante aanbiedingen, passende alternatieven en/of te onderhandelen met de prijzen? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?
• Het beantwoorden van product en of service gerelateerde vragen om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen;
• Telefoneren met (potentiële) klanten, denk daarbij ook aan actief bellen.
• Het ondersteunen van onze buitendienstmedewerkers;
• Het bijdragen aan gestelde bedrijfsdoelstellingen;
• Het bijhouden van administratieve werkzaamheden;
• Het opzetten en bijhouden van klantgegevens in ons CRM-systeem;

Wie ben jij?
• Je bent een echte teamspeler; veelzijdig en flexibel inzetbaar.
• Beschikbaar vanaf september 2021, stageperiode van 3 tot 5 maanden.
• 3 tot 5 dagen in de week inzetbaar.
• HBO werk- en denkniveau;
• Je bent communicatief sterk, hebt goede organisatorische vaardigheden, bent stressbestendig en besluitvaardig;
• Je bent klantvriendelijk en commercieel.
• Beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
• Je hebt affiniteit met computersystemen en het Officepakket (voornamelijk Word, Outlook & Excel).
• Je ervaart voldoening bij succes in verkoopacties; prijsonderhandeling, aanbieden van (alternatieven) artikelen of het tevreden stellen van klanten.

Wat krijg je er voor terug?

Deze uitdagende functie bied je de kans om veel kennis op te doen betreft de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) industrie en leer je alle ins & outs van hoe een internationaal MKB bedrijf te werk gaat. Werken/ ervaring opdoen met SAP-ERP systeem (veel gevraagde kennis/ervaring bij bedrijven).
Ook leer je hoe commercialiteit gecombineerd kan worden met customer service. Ervaar hoe het is om te onderhandelen met prijzen, aantallen en het aanbieden van alternatieven of bijbehorende artikelen.
Leerzame stageperiode met veel klantcontact, productkennis, B2B databases. Ook draai je volwaardig mee met de customer service team, inclusief bijbehorende sales & inkoop afdeling. Dat terzijde, de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in het onderhouden van klantrelaties, onderhandelingen en je communicatie skills te verbeteren. Ook hebben we een jong team waar
je terecht komt en heb je ruimte voor persoonlijk ontwikkeling op veel vlakken.

Waarom Cerva Benelux? Cerva Benelux (toentertijd Rehamij) is al jarenlang een succesvolle leverancier op de Nederlandse markt van niet alleen topmerken maar ook van kwalitatief hoogwaardige producten onder eigen merk, bijvoorbeeld de SafeWorker (sinds 1994) en Assent (sinds 1999) populair bij zelfstandig ondernemers, terwijl KIXX (sinds 2007) een succes is bij eindklanten van tuincentra.

Vijf jaar geleden werd Rehamij onderdeel van CERVA GROUP, een grote speler in de sector voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Hierdoor is het productassortiment van beide partijen uitgebreid en kon Rehamij gebruikmaken van de financiële en technologische middelen van een zeer sterke speler op de PBM-markt.

Cerva Benelux is een toonaangevend bedrijf in persoonlijke beschermingsmiddelen. Sinds de zomer van 2015 maken wij deel uit van de CERVA Group. Cerva Group heeft 12 kantoren, 502 werknemers, 142,2 miljoen EUR omzet in het afgelopen jaar en tevreden klanten in 63 landen. CERVA GROUP is al sinds 1991 het symbool van veilig en comfortabel werken.

Vanuit ons hoofdkantoor in Praag hebben we alleen al in 2018 365 nieuwe PBM ontwikkeld – schoenen, broeken, jassen, T-shirts, sweaters, handschoenen, helmen, brillen, stofmaskers en andere PBM – die men beschermt en het werk gemakkelijker maakt voor duizenden werkmannen over de hele wereld.
Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je de ambitie te willen leren en presteren, stuur dan jouw sollicitatie naar anita.hazewinkel@cerva.com

 

Contactgegevens:
https://www.cerva.com/nl https://rehamij.nl/
https://nl.linkedin.com/company/cerva-benelux
https://www.youtube.com/channel/UCV97oFOf8WygYqPG8LppuDw

Adres: Ambachtstraat 10
2861 EX Bergambacht
Telefoon: 0182-353841

Indicatie salaris: 250+

Stageperiode (van - tot): September - maart

Minimaal opleidingsniveau:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Commercieel/Verkoop. Stagesoorten: Meewerk- of meeloopstage. Opleidingsniveaus: HBO.

188 aantal weergaven, 1 vandaag

Solliciteer op deze vacature