LET OP: Deze vacature is verlopen. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is.
8 mrt 2018

Buitenlandse stage All round medewerker Hotel Dos Palmas, Costa Rica

Hotel Dos Palmas – Door Hotel Dos Palmas Provincia de Alajuela, Costa Rica

Functie omschrijving

Jouw functie Het doel van de stage is om inzicht te krijgen in alle voorkomende werkzaamheden om een hotel te beheren op kleinschalig niveau in een andere leefomgeving. Een stage in een ander land staat goed op een CV en is een goede basis voor je persoonlijke ontwikkeling, maar geeft ook goed de verschillen tussen culturen weer. Samen met jou kijken we naar de juiste invulling van je stage.

Een kleine greep uit het takenpakket: • Je ontvangt en begeleidt individuele reizigers en groepen uit alle landen • Verantwoordelijke voor het vervoer van de gasten • Je bewaakt continu de tevredenheid, de kwaliteit, het comfort en de veiligheid. • Je stuurt de technische- en huishoudelijke dienst aan • Je geeft advies bij doorreis en autoverhuur • Marketing & Sales activiteiten en werkzaamheden, reclame en promotie • Verantwoordelijke voor de inkoop & bestellijsten

Jouw profiel Voor de stage verwachten we dat je beschikt over de volgende competenties: • Flexibiliteit en je eigen aan kunnen passen • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift • Spaans te praten/schrijven of bereid om de Spaanse taal (basis) te leren • Enthousiast en goed kunnen omgaan met situaties (ook minder leuke) met gasten • Zelfstandigheid, uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelf beslissingen durft en kan maken. • Geen 9 tot 17.00 mentaliteit ,een hotel beheren is geen baan maar een manier van leven (als je wil ervaren hoe dat is ,is dit een uitstekende mogelijkheid !)

Jouw werkomgeving. Dos Palmas is een bedrijf dat is gevestigd in Costa Rica. Het bedrijf bestaat uit 2 hotels, Dos Palmasairport & Dos Palmas-La Garita. Dos Palmas-airport is 2 minuten van de luchthaven gelegen is een klein, gezellig, studio-appartementen complex omgeven door tropische tuinen. De koloniale stijl in combinatie met het moderne comfort biedt een aangename sfeer voor zowel privé als zakelijk., Dos Palmas Country Inn is een behoorlijk groot complex ,en ligt gelegen in een rustige omgeving en wordt door gasten gekozen om een paar dagen bij te trekken aan het zwembad. Beide locaties worden gebruikt als airport hotel.

Wij bieden Dos Palmas biedt je een stageplaats aan waarbij je leert om een kleinschalig hotel te beheren waar een informele werksfeer heerst. Je werkt in een land waar gebruiken, cultuur is waarschijnlijk vreemd maar een hele ervaring. Je krijgt de gelegenheid om het land zelf te ontdekken en het zelf te ervaren. Wij zijn flexibel met de opdrachten vanuit school. Wij bieden geen stagevergoeding aan, maar je krijgt van ons kost en inwoning. Hierdoor is het mogelijk om de stageperiode kosteloos door te brengen. We zijn aangesloten bij Kenwerk (niveau 4)

Indicatie salaris: Kost en inwoon

Stageperiode (van - tot): Flexibel

Minimaal opleidingsniveau:

Geen minimaal opleidingsniveau opgegeven.

Soort stage:

Solliciteren

Je moet ingelogd zijn om deze gegevens te kunnen bekijken

Vacature categorieën: Overig Stagesoorten: Buitenlandse stage

46 aantal weergaven, 2 vandaag

Solliciteer op deze vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *