Nieuwe versie online

Door | 4 juni 2013 | nieuws

Inmiddels staat de nieuwe versie van StageGezocht.nl online, met nog meer functies en een aangepaste layout. We hopen jullie zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Veel succes gewenst!
StageGezocht Team

7385 total views, 12 today

Tags: , , , , ,

2respons naar “Nieuwe versie online”

 1. Reageer Geplaatst door snorflake Op apr 25th 2014 at 09:40: Beantwoorden

  Hallo Robbert,

  Ik ben nieuw op de website, ik heb vandaag een vacature geplaatst, en gekeken of de e-mail service werkt…deze werkt bij mij niet…ik heb een test mail verzonden naar mijn mail maar krijg niks binnen? Wat doe ik verkeerd? Kunnen mensen mij nu wel mailen.?

  vriendelijke groeten,

  snorflake

 2. Robbert

  Reageer Geplaatst door Robbert Op apr 25th 2014 at 22:23: Beantwoorden

  Goedendag Snorflake,
  Allereerst bedankt voor het plaatsen van de stage. Ik neem aan dat u doelt op het online versturen van een sollicitatie via de website? Dit zou inderdaad moeten werken, is er niets terechtgekomen in uw spambox? Ik heb een testsollicitatie verstuurd. Is deze aangekomen?

  Groeten,
  Robbert
  StageGezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *